Welkom bij LowSea Leasing! Eén van LTO Network’s oudste en meest betrouwbaarste nodes op LTO Mainnet.

Cryptonarf
2 min readSep 1, 2020

--

We zijn één van de oudste LTO community nodes, en draaien stabiel sinds de lancering van het LTO mainnet in januari 2019. Uitbetalingen zijn op de 1ste en 15de van elke maand, met een uitbetalingspercentage van 96,5%.

Wil je je tokens bij ons leasen? Volg dan deze stappen:

1) Maak je LTO mainnet wallet hier aan: wallet.lto.network (bewaar je SEED woorden goed!)

2) Haal je tokens van de exchange (ERC20) naar mainnet met de ingebouwde brug functionaliteit die je in de LTO mainnet wallet kan vinden. Klik op ‘Bridge’ in het menu terwijl je ingelogd bent bij je LTO wallet en volg de stappen die daar beschreven staan. Er zijn kosten verbonden om je tokens op deze manier van de exchange naar mainnet te brengen wegens de Ethereum gas fees.
Alternatief: Binance/Kucoin supporten nu ook mainnet transfers, waardoor de brug niet meer gebruikt hoeft te worden. Selecteer simpelweg ‘LTO’ by withdraw op de supprting exchange en gebruik je LTO mainnet wallet address om je tokens naar toe te sturen.

3) Zodra de tokens in je LTO mainnet wallet staan is leasen een laatste simpele stap: Klik ‘Leasing’ in het menu van je LTO wallet en dan op ‘start lease’. Vul het aantal LTO tokens in dat je wilt leasen aan onze node (NB zorg ervoor dat je altijd 1 LTO in je wallet overhoudt om de startkosten van de leasetransactie te bekostigen) en vul het adres van de LowSea Leasing node in: 3JnZLvmVBXsc2XMug4e6yjyvPehr1Fjx9oM

4) Klaar! Geniet van de LTO die je verdient met je investering terwijl het LTO Network team hard werkt om de adoptie van hun blockchain te verhogen. Door de LTO oplossingen aan te bieden aan cliënten en integrators rondom de wereld, neemt het aantal transacties (txs) op de LTO blockchain toe. Hoe meer txs, hoe meer tokens de node als beloning krijgt voor het meehelpen in het netwerk. En dit geeft natuurlijk weer hogere uitbetalingen. :)

Opmerking: Je tokens blijven ten alle tijden in je wallet en je kan je lease stoppen wanneer je wilt. Let wel op dat met de nieuwe JUICY tokenomics van LTO Network het 50 uur (3000 blocks) duurt voordat je je tokens beschikbaar hebt na het stoppen van de lease. Je krijgt gewoon uitbetaald voor de tijd dat je lease actief was bij LowSea Leasing.

Welkom bij de groep en mocht je vragen hebben, laat het ons vooral weten!

--

--

Cryptonarf

Crypto enthusiast. Traveled 6 of the 7 continents. LTO Network Community admin and owner of the LowSea Leasing node on LTO.